Mar 13 2016

SETMANA DE LA POESIA: Espaldamaceta + Recital

ESPALDAMACETA: “Baile Masai” és l'últim disc publicat per Espaldamaceta en format banda. En aquest darrer treball ha decidit aixecar-se: arraconar la cadira i l'acústica, calçar-se una guitarra elèctrica i acompanyar-se de bateria, baix i distorsions. La seva major alegria, diu ell, és que ara per fi pot ballar als concerts però Espaldamaceta segueix oferint de tant en tant concerts en solitari amb la seva guitarra elèctrica i la seva inconfusible veu. Quan toca en solitari la poesia del seu repertori no es pot dir on comença i on acaba. Aquesta vegada repassarà cançons molt antigues, que no toca habitualment, versions editades en discos d’Espaldamaceta, alguns poemes de l'obra de teatre Savage/love (1979) de Sam Sheppard i alguna cançó sorpresa.

 
CONCUERPO: La poesía desciende al intelecto ante la sorpresa del escritor, las normas se diluyen tras lo que se dice de viva voz y el escrito se convierte en una vivencia, un viaje por el cuerpo, la emoción y el lenguaje entrelazados en un instante.
 
Ruth Vicente inicia su puesta en escena con una declaración contundente: "Me declaro ignorante”. Ante esto, al público solo le queda observar la valentía de alguien que se expresa desde el amor y desde su convicción de que estamos aquí para cumplir una misión. A la intensidad de la voz de Ruth Vicente se une el sonido contundente del músico Alberto Bermejo (componente de Alppine).
 
 

Entrada gratuïta.

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.